Kommende koncerter

Koncert med Sunset Ridge

Fredag den 2.november 2018 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 150- kr.

Billetter købes via Place2Book her. Resterende billetter i døren.


Sunset Ridge

Sunset Ridge er et veletableret og godt sammenspillet akustisk band. De er tro mod Bluegrass traditionen, men er ikke bange for at tage nyere sange med på repertoiret. Bandet lægger vægt på at give numrene deres eget personlige udtryk.

De mange års erfaring kommer navnlig til udtryk når fingrene flytter sig over instrumenterne med imponerende hastighed, dygtighed og præcision.

Sunset Ridge spiller to- og trestemmige vokalnumre og de spiller hurtige rytmiske instrumentalnumre hvor Arnes banjo, Spencers mandolin og Mikkels guitar har hver deres soloafdelinger, imens Sallys kontrabas sørger for grundrytmen. 

Sunset Ridge har optrådt på en række festivaler, herunder de prestigefyldte svenske bluegrassfestivaler i Gränna og Torsåker.Sunset Ridge består af fire rutinerede Bluegrassmusikere:

Arne Sørensen, Banjo
Arne er en pioner indenfor europæisk Bluegrass, han har spillet i over 40 år og har været i mange danske bands. 
Mikkel Thomsen, Guitar og sang
Mikkel har spillet guitar i mere end 40 år – de sidste mange år i bluegrasssammenhænge.

Spencer Sorenson, Mandolin og sang
Spencer har spillet bluegrass i mange sammenhænge i USA og Danmark i over 40 år.
Sally Anderson, Bas og sang
Sally har spillet bluegrass i over 25 år i mange sammenhænge.

Lyt til Sunset Ridge her.--- o ---


Nytårskoncert

Vi arbejder på at arrangere en festlig nytårskoncert fredag den 28. december kl. 20 i Rejsestalden. Vi forhandler med det danske rootsband Himmerland. Så snart aftalen er endeligt i hus åbner vi for billetsalget, så følg med her på bloggen og i lokalpressen!
--- o ---
Koncert med Elona Planman

Fredag den 1. februar 2019 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 160- kr.

Billetter købes via Place2Book her. Resterende billetter i døren.


Elona Planman
Den unge svenske sangskriver Elona Planman er ikke sådan lige at sætte i bås. På en måde lægger hun sig fint i slipstrømmen af den fornemme svenske visetradition, men det er også tydeligt at punkmusikken har sat sine spor. Med samfundsengagerede tekster, guitaren og den markante mundharmonika leder hun tankerne hen på en tidlig Bob Dylan. Den svenske Pippi Langstrømpe fornemmer man også.
Elona Planman er måske ikke lige et navn, der fylder radio og andre medier, men tag ikke fejl! Hun har allerede gæstet Skagenfestival et par gange og den lille Sydsjællandske festival Musik over Præstøfjord har hun også flere gange aflagt besøg. Seneste optræden i Danmark var ved Knejpefestivallen i Helsingør oktober 2018.
Koncerten i Rejsestalden er en del af hendes såkaldte Evighedsturne.

Lyt til Elona Planman her, her og besøg hendes hjemmeside. Elona er også aktiv på facebook.


--- o ---
Koncert med Kajsa Vala

Lørdag den 30. marts 2018 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 160- kr.

Billetter købes via Place2Book her. Resterende billetter i døren.

Kajsa Vala
Den dansk/Islandske sangskriver Kajsa Vala leverer en vidunderlig blanding af rock, folk og country, det der i dag hedder americana. Al sammen med en snært af nordisk melankoli. Referencerne tæller folk som Sheryl Crow, Lucinda Williams, Emmylou Harris og Patty Griffin. Hos os optræder Kajsa Vala solo og vi får mulighed for at opleve hendes fine guitarspil og hendes på en gang stærke og sårbare sangstemme.
Kajsa Vala har modtager Fatter Eskil Prisen i 2017.

Lyt til Kajsa Vala her og besøg hendes hjemmeside på https://kajsavala.com


--- o ---


OBS NY DATO!
Koncert med Brian McNeill og Rod Sinclair

Glæd dig til lørdag den 25. maj 2019. Her får vi skotsk besøg! Brian McNeill - kendt fra Battlefield Band, folkemusik uddannelsen i Glasgow, Tønderfestival og meget mere - tager på tour med skotten fra Ribe Rod Sinclair. Aftalen er i hus, men vi mangler at få de sidste detaljer på plads, så billetterne er endnu ikke sat til salg. Det sker sidst på efteråret. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og hold øje!

Lyt i mellemtiden her og her.