Kommende koncerter
Koncert med Mike Andersen solo

Fredag den 14. september 2018 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 190- kr.

Billetter købes via Place2Book her. Resterende billetter i døren.

Mike Andersen
Så er der blues! Med pt 20 afviklede koncerter i år på dansk jord, heraf fem udsolgte, og div. sommerfestivaler i DK, byder 2018 desuden på en turné i såvel Norge som i Tyskland og årets koncertvirksomhed sluttes af på hjemmebanen i Aarhus i Voxhall d. 14. december.
Men inden da bliver det den 14. september hos os mellem fjordene det foregår. Her optræder Mike solo og du får mulighed for at komme hel tæt på i Rejsestaldens intime lokale. Det bliver som altid en enestående oplevelse.

Besøg Mike Andersen på  http://mikeandersen.com Her findes bl.a. videoklip.--- o ---Koncert med Juncker duo

Fredag den 19. oktober 2018 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 190- kr.

Billetter købes via Place2Book her. Resterende billetter i døren.

Juncker
Juncker er en popduo fra Danmark, der blev dannet i 2002 af Jakob Groth Bastiansen og Christian Juncker. Deres debutalbum, Snork City, indeholdt singlen "Mogens og Karen", der blev et gennembrudshit for gruppen. Nu er Juncker ude med sit mest personlige og verdensanskuelige album til dato. Det nye album har titlen GLOBUS NV. Pladen er indspillet i Medley Studiet, Kbh., og produceret af Jakob Groth, som var med i Junckers bands Bloom og Junior samt fast del af Junckers hold på de to første soloalbums.
Juncker er genkendelig – aldrig kedelig. Der er eftertænksomhed og catchy tekster og kompositioner i Junckers sange. Der bliver fest og farver i Rejsestaldens intime lokale!


Besøg Juncker på Facebook her og lyt til videoklippene der!--- o ---

Koncert med Sunset Rigde

Fredag den 2. november 2018 står den på blue grass i Rejsestalden. Vi får besøg af den dansk/amerikanske blue grass kvartet Sunset Rigde. Vi vender tilbage med flere detaljer og link til billetsalg, så snart vi har det sidste på plads.

Lyt i mellemtiden her.--- o ---


Koncert med Kajsa Vala

Fredag den 30. marts 2018 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 160- kr.

Billetter købes via Place2Book her. Resterende billetter i døren.

Kajsa Vala
Den dansk/Islandske sangskriver Kajsa Vala leverer en vidunderlig blanding af rock, folk og country, det der i dag hedder americana. Al sammen med en snært af nordisk melankoli. Referencerne tæller folk som Sheryl Crow, Lucinda Williams, Emmylou Harris og Patty Griffin. Hos os optræder Kajsa Vala solo og vi får mulighed for at opleve hendes fine guitarspil og hendes på en gang stærke og sårbare sangstemme.
Kajsa Vala har modtager Fatter Eskil Prisen i 2017.

Lyt til Kajsa Vala her og besøg hendes hjemmeside på https://kajsavala.com


--- o ---Koncert med Brian McNeill og Rod Sinclair

Glæd dig til lørdag den 18. maj 2019. Her får vi skotsk besøg! Brian McNeill - kendt fra Battlefield Band, folkemusik uddannelsen i Glasgow, Tønderfestival og meget mere - tager på tour med skotten fra Ribe Rod Sinclair. Aftalen er i hus, men vi mangler at få de sidste detaljer på plads, så billetterne er endnu ikke sat til salg. Det sker sidst på efteråret. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og hold øje!

Lyt i mellemtiden her og her.