Afviklede koncerter
Koncert med Dissing & Las

Fredag den 5. juni 2020 kl. 20.00 - Kulturnatten BLÅ NAT virtuelt!

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.
Dissing & Las - trio
Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen, er en unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.
Dissing og Las inviterer, med den største selvfølgelighed, publikum indenfor, og fortællinger og fantasier viser vej gennem aftenens sange. Der bliver grinet og grædt, rocket og rislet.
De udstod deres første musikalske læretid hos Povl Dissing, og da de valgte at stå på egne ben under navnet Dissing & Las, var det med det samme tydeligt, at det var en rigtig god idé. Med de fem album ’Lige Præcis’ (2008), ’Balladen med Bartof’( 2010), ’Kig op’ (2013) `Min Mormors gebis` (2015) og nu `Vildt voksne` (2019) i bagagen har Las Nissen og Rasmus og Jonas Dissing for alvor slået deres navn fast i den brede offentlighed, og trioen er i dag etableret som en enhed man skal regne med fremover.
Dissing & Las spillede et brag af en Bob Dylan-koncert for fulde huse hos os i Rejsestalden i foråret 2018. Vi glæder os til et gensyn, nu med eget repertoire.

Bemærk! Koncerten streames i professionel lyd- og billedkvalitet! 
--- o ---
Koncert med Dicte Duo
Lørdag den 29. februar 2020 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.


Dicte
SANGENE OG VOKALEN I CENTRUM. Dicte har ofte befundet sig i den rockede ende af spektrummet, men den musikalske nysgerrighed og evnen til fornyelse er en ligeså vigtig del af signalementet. I efteråret 2020 kommer der et helt nyt Dicte album – det 9. Indtil da spiller hun intime koncerter i duo regi, hvor hun bl.a. præsenterer smagsprøver på de nye sange. Det er på en gang intimt, nærværende, funky og storladent, og Dictes store stemme er som skabt til denne form for koncerter. Dictes seneste album ’Perfume’, det 8. album fra hendes side, udkom i 2016. Albummet har elementer af retro soul tilsat en storladen og melankolsk klang hvor vokalen og kompositionerne er i centrum. Fra store støvede ballader til tæt swingende sexy rock. Dicte har blandt rigtig meget andet medvirket som Skuespiller/sanger i teaterkoncerterne ”IMAGINE” (John Lennon) og ”AMERICAN SPIRIT” (Johnny Cash).

Dicte bakkes denne dag op af Frederik Vedersø.


--- o ---

Koncert med Helene Bak Duo
Fredag den 31. januar 2020 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Helene Bak
I 2015 brød Helene Bak gennem lydmuren med debutalbummet ”Oh So Quiet”. Flere sange fik spilletid på bl.a. P5, og anmelderne gav albummet mange fine ord med på vejen. I Helenes sange mærker man både den bidende vind
 og det blikstille hav. Helene har hul igennem til de helt store følelser, og hun formidler med en sjælden nærhed, der giver lytteren adgang til hjertets bagdør.

Helene Bak Duo
Helene Bak - Vokal og klaver.
Mads Fogt - Guitar.

--- o ---
Nytårskoncert 2019
Klezmer med Channe Nussbaum Trio

Lørdag den 28. december 2019 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Nytårskoncert 2019
På trods af Musik mellem Fjordenes korte levetid er der allerede ved at danne sig nogle traditioner. I 2018 forsøgte vi os med en nytårskoncert. Lige der, hvor vi har fået nok af julen og der måske stadig er et par fridage tilbage, kan det være på tide at høre noget god livemusik. Publikum bakkede op, så nu gør vi det igen!
Denne gang bliver det med klezmer. Det er traditionel jødisk østeuropæisk bryllups og dansemusik. Det bliver ikke kedeligt!
Hvis vi gør det igen i 2020 så er det en tradition!

Channe Nussbaum
Channe Nussbaum er indbegrebet af klezmer i Danmark. Hun er født og vokset op i det jødiske miljø i København, så hun har fået kulturen, sproget - jiddisch - og ikke mindst musikken ind med modermælken. Som supplement til sangene fortæller Channe lidt fra barndomslivet på Vesterbro. Men først og fremmest er der lagt op til en festlig aften med kompetente musikere, god musik og måske en dans!

Channe Nussbaum Trio

Channe Nussbaum - Vokal og guitar.
Bjarke Kolerus - klarinet 
Johan Ohlson - harmonika.
--- o ---

Koncert med Peter Abrahamsen Trio

Fredag den 15. november 2019 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Peter Abrahamsen
Peter Abrahamsen er en gammel kending på den danske musikscene. I forskellige bands har han spillet skiffle- og cajunmusik. Han har været musikforlagsdirektør både i eget forlag og på det legendariske Gyldendalprojekt Exlibris. Her var han bagmanden bag kendte kunstnere som fx Pia Raug, Sebastian, Poul Dissing og Erik Grip.
I de senere år har Peter arbejdet med at sætte musik til en række digtere som Emil Aarestrup, Rudolf Nielsen, Dan Anderson og nu senest Nis Petersen. Det er i denne udgave, med viser og sange, vi kan opleve Peter Abrahamsen denne aften i Rejsestalden.

Trioen denne aften i Rejsestalden:
Peter Abrahamsen, Bo Liengaard og Sidse Holte.
Sidse Holte kender vi fra da hun sammen med Kaya Brüel sang Jomfru Ane Band sange med os i april.

Peter Abrahamsen udgav i maj 2019 albummet Hvem Ridder Gennem Midnatsregn.

Læs mere om Peter Abrahamsen.

Lyt til Peters musik.

--- o ---
Koncert med Anne Eltard Kvartet

Lørdag den 5. oktober 2019 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Anne Eltard
Violin med wowwowpedal, PH-viser, Cornelis Wreswijk på dansk og nu egne sange, sådan nogenlunde kan Annes musik kort beskrives, når hun optræder i eget navn og med eget band. Med sig har hun i bagagen mange års erfaring fra den danske og udenlandske musikscene og i mange forskeligartede konstallationer.

Kvintetten denne aften i Rejsestalden:

Anne Eltard - Violin og sang.
Peter Klitgaard - Guitar.
Anders Pedersen – Cajón og percussion.
Nicolai Land – Kontrabas og ukulelebas.


--- o ---
Koncert med Aske Jacoby solo - i samarbejde med Hornbeer

Fredag den 6. september 2019 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Aske Jacoby
Aske Jacoby, en af dette lands fineste guitarister, har siden 2013 helt og holdent helliget
sig sin karriere som guitarist, sanger og sangskriver. Med afsæt i sine seneste soloalbums,
Chant (2014), Luna Plena Super Me (2016) og Live In Paris (2017) demonstrerer Aske
Jacoby sangskrivning på højt niveau og stor originalitet.


Aske Jacoby beskriver selv sine sange som ”Folk/Rock with a twist” eller ”Americana from
outer space”. Enkelthed og elegance i stærke og overraskende melodier og storytelling
med stor dybde, båret af Askes uomtvistelige musikalitet, varme stemme og guitarspil i
international klasse.

Publikum tages med på rejse og vender opløftede og inspirerede tilbage. En tidløs, varm
og rørende oplevelse.
--- o ---
Koncert med Brian McNeill og Rod Sinclair

Lørdag den 25. maj 2019 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Brian McNeill og Rod Sinclair
Vi fik fint skotsk besøg! Brian McNeill - kendt fra Battlefield Band, folkemusikuddannelsen i Glasgow, Tønderfestival og meget mere - tager på tour med skotten fra Ribe Rod Sinclair.
Der er virkelig tale om skotsk folkemusiks Grand Old Men. De har begge spillet og indspillet med en lang række af de store inden for genren. De har begge været centrale personer i forhold til Tønderfestivallen. Og så har Rod været på turne med bandet Volbeat, da de lige stod og manglede en mand på banjo.

Lyt til Rod Sinclair!
Lyt til Brian McNeill!


--- o ---
En hyldest til Jomfru Ane Band - Kaya Brüel, Sidse Holte, Maria Køhnke og Rune Kjeldsen.


Fredag den 26. april 2019 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Jomfru Ane Band
Hvem husker ikke Plutonium og Rock Me Baby fra det legendariske Jomfru Ane Band med tvillingerne Sanne og Rebecca Brüel i front. Sange der med tidens 70’er ånd og musikalske overlegenhed, alle havde noget på hjerte. At forandre verden, redde jorden, forhindre atomkraftens indtog i Danmark, om individet, fælleskabet og kærligheden. Ikke siden bandet blev opløst i start 80'erne, har det været muligt at opleve sangene live. Men nu har Kaya, datter af Sanne Brüel, nøje udvalgt de Jomfru Ane sange som har en særlig plads i hendes hjerte og som tåler en gentagelse i dagens Danmark. Med en lille akustisk besætning bestående af guitar og klaver, spilles sangene på bedste højskole manér. Og man må gerne synge med!


--- o ---


Koncert med Kajsa Vala

Lørdag den 30. marts 2019 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Kajsa Vala
Den dansk/Islandske sangskriver Kajsa Vala leverer en vidunderlig blanding af rock, folk og country, det der i dag hedder americana. Al sammen med en snært af nordisk melankoli. Referencerne tæller folk som Sheryl Crow, Lucinda Williams, Emmylou Harris og Patty Griffin. Hos os optræder Kajsa Vala solo og vi får mulighed for at opleve hendes fine guitarspil og hendes på en gang stærke og sårbare sangstemme.
Kajsa Vala har modtager Fatter Eskil Prisen i 2017.

Lyt til Kajsa Vala her og besøg hendes hjemmeside på https://kajsavala.com
--- o ---
Koncert med Elona Planman

Fredag den 1. februar 2019 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.


Elona Planman
Den unge svenske sangskriver Elona Planman er ikke sådan lige at sætte i bås. På en måde lægger hun sig fint i slipstrømmen af den fornemme svenske visetradition, men det er også tydeligt at punkmusikken har sat sine spor. Med samfundsengagerede tekster, guitaren og den markante mundharmonika leder hun tankerne hen på en tidlig Bob Dylan. Den svenske Pippi Langstrømpe fornemmer man også.
Elona Planman er måske ikke lige et navn, der fylder radio og andre medier, men tag ikke fejl! Hun har allerede gæstet Skagenfestival et par gange og den lille Sydsjællandske festival Musik over Præstøfjord har hun også flere gange aflagt besøg. Seneste optræden i Danmark var ved Knejpefestivallen i Helsingør oktober 2018.
Koncerten i Rejsestalden er en del af hendes såkaldte Evighedsturne.

Lyt til Elona Planman herher og besøg hendes hjemmeside. Elona er også aktiv på facebook.

--- o ---


Nytårskoncert med Himmerland og cava i pausen

Fredag den 28. december 2018 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Bandet Himmerland har de seneste år for alvor slået sit navn fast, som en et stærkt professionelt rootsband. De spiller musik med rødder i den danske tradition, men de gør det eksperimenterende og med udsyn. Hele verden svinger med, når Himmerland spiller dansk. 

Himmerland turnerer en del i udlandet og er netop vendt hjem fra Sydamerika. De har også haft tid til at være i studiet for at indspille ny musik. Det får vi sikkert smagsprøver på ved denne koncert.


Koncert med Sunset Ridge

Fredag den 2. november 2018 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Sunset Ridge er et bluegrassband. Bluegrass musikken opstod i 40ernes USA som et raffineret svar på tidens populærmusik. Musikformen tog afsæt i blues, country og folkemusik og udviklede sig til sin egen genre. 

Sunset Ridge er et veletableret og godt sammenspillet akustisk band. De er tro mod bluegrass traditionen, men er ikke bange for at tage nyere sange med på repertoiret. Bandet lægger vægt på at give numrene deres eget personlige udtryk. 

Sunset Ridge spiller to- og trestemmige vokalnumre og de spiller hurtige rytmiske instrumentalnumre hvor Arnes banjo, Spencers mandolin og Mikkels guitar har hver deres soloafdelinger, imens Sallys kontrabas sørger for grundrytmen.

Se klip fra koncert på vores Youtube kanal her! Kommer snart! 

--- o ---

Koncert med Juncker Duo

Fredag den 19. oktober 2018 kl. 20.00.


Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Juncker
Juncker er en popduo fra Danmark, der blev dannet i 2002 af Jakob Groth Bastiansen og Christian Juncker. Deres debutalbum, Snork City, indeholdt singlen "Mogens og Karen", der blev et gennembrudshit for gruppen. Nu er Juncker ude med sit mest personlige og verdensanskuelige album til dato. Det nye album har titlen GLOBUS NV. Pladen er indspillet i Medley Studiet, Kbh., og produceret af Jakob Groth, som var med i Junckers bands Bloom og Junior samt fast del af Junckers hold på de to første soloalbums.
Juncker er genkendelig – aldrig kedelig. Der er eftertænksomhed og catchy tekster og kompositioner i Junckers sange. Der bliver fest og farver i Rejsestaldens intime lokale!


--- o ---
Tak til Mike Andersen for en flot aften i Rejsestalden!


Koncert med Mike Andersen solo

Fredag den 14. september 2018 kl. 20.00.

Entre 190- kr.

Mike Andersen
Så er der blues! Med pt 20 afviklede koncerter i år på dansk jord, heraf fem udsolgte, og div. sommerfestivaler i DK, byder 2018 desuden på en turné i såvel Norge som i Tyskland og årets koncertvirksomhed sluttes af på hjemmebanen i Aarhus i Voxhall d. 14. december.
Men inden da bliver det den 14. september hos os mellem fjordene det foregår. Her optræder Mike solo og du får mulighed for at komme hel tæt på i Rejsestaldens intime lokale. Det bliver som altid en enestående oplevelse.

Besøg Mike Andersen på  http://mikeandersen.com Her findes bl.a. videoklip.


--- o ---

Fint besøg fra Nashville og Præstø!


Koncert med Anthony da Costa og MC Hansen

Torsdag den 12. juli 2018 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 160- kr.

Anthony da Costa
Det er en stor glæde for Musik mellem Fjordene at kunne præsentere denne amerikanske sanger, guitarist og sangskriver. Da Costa har ved flere lejligheder gæstet Tønder Festival, både som solist med egne sange og som eminent back up musiker for andre kunstnere. Det er ikke for ingenting at han er populær bland publikum der. 
Koncerten her i Rejsestaldens intime lokale afvikles 100% akustisk og Anthony da Costa bakkes op af den danske sanger og guitarist MC Hansen.   


Lyt til Anthony da Costa her og besøg ham på  www.anthonydacosta.com


--- o ---Tak til Basco for en rigtig flot koncert!

Koncert med folk og rootsbandet Basco

Fredag den 25. maj 2018 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 160- kr.


Basco
Med virtuositet, nærvær og pulserende energi tager det prisvindene folk og roots band Basco dig med på en autentisk, musikalsk rejse. De forener på fornemmeste vis skandinavisk, engelsk, keltisk og amerikansk tradition og gør det til deres helt egen, originale lyd med sprøde arrangementer og intensitet i særklasse.

Bascos sublime sceneoptræden har ført dem verden rundt, hvor de har optrådt på de største folk-festivaller og begejstret publikum med deres komplekse variation af musikalske fortællinger, der rummer alt fra medrivende, sveddryppende rytmer til melankolske, betagende sange – fælles for dem alle er, at musikken og fortællingen er i centrum.

De fire musikere, der hver især virtuost repræsenterer deres instrument, smelter sammen til en sjælden enhed og som publikum bliver du båret ind i en verden af rå energi og smuk samklang.

Bandets seneste udgivelse Interesting Times blev ved DMA Folk 2017 tildelt titlen Årets Album!

Basco udgøres af:
Ale Carr: Cittern - netop kåret til Året Musiker ved DMA Folk 2017!
Anders Ringgaard Andersen: Accordion, trombone
Andreas Tophøj: Violin, viola
Hal Parfitt-Murray: Violin, viola, mandolin, lead vocals

Lyt til Basco og besøg dem på  http://www.bascoband.com


--- o ---
Endnu en fantastik koncert for fulde huse. Stor tak til Carl Emil og et super publikum! 

Koncert med Carl Emil Petersen solo

Onsdag den 28. marts 2018 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 225- kr.

Carl Emil Petersen
Carl Emil Petersen debuterede 5. oktober med sit første soloalbum, Natradio. Klassikere som "Frit Land", "Halvnøgen" og "København" har fået et kuld stedsøskende og hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikum skare.

Politikens musikanmelder Kim Skotte gav albummet fem hjerter og skrev blandt andet: "En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk. Ikke noget dårligt sted at befinde sig for en sangskriver, der er lige så ung, som han er gammelklog. En rastløs romantiker med begge ben på jordens gyngende grund."

Dele af albummet er indspillet i Los Angeles sammen med Sune Wagner. Fra albummet kan man blandt andet høre singlerne "Liv før døden" og "Skærgården". 


Lyt til Carl Emil og besøg ham på Facebook.   
--- o ---
Hold da op en masse glade folk der gik hjem fra den koncert...


Dissing & Las spiller Dylan

Fredag den 16. marts 2018 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 160- kr.

Dissing & Las spiller Dylan
Det lyder som en god idé og det er det.

Det startede med en opfordring fra Jazzhus Dexter i Odense i forbindelse med Bob Dylan's 70 års fødselsdag, og det udsolgte Dexter ville have mere. Det kommer der så nu.
De tre vokaler giver Dylan's sange den variation de kræver og trioens sammenspil, som også her er i særklasse, formår at følge dem til dørs. De 19 år og 8 album med og uden Povl er et livsprojekt der stadig blomstrer, men dette frikvarter bliver måske mere end en parantes. For Dissing og Las har Dylan's musik altid været en stor kilde til inspiration, så de takkede straks ja til muligheden for at dykke ned i dette ocean af sange.
I Musik mellem Fjordene glæder vi os til at være værter for disse tre erfarne musikere, der lægger arm ned sidste års Nobelprismodtager.


Dissing & Las udgøres af:
Jonas Dissing - vokal, mundharpe, guitar.
Rasmus Dissing - vokal, keyboard.
Las Nissen - vokal, guitar.

Lyt til Dissing & Las og besøg dem på deres hjemmeside.--- o ---Endnu en fin koncert i Rejsestalden. Husk at Elmøe og Hoffmann kommer med nyt album i april og de kan opleves på Tønder Festival til august.Koncert med Elmøe og Hoffmann


Lørdag den 10. februar 2018 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 120- kr.

Elmøe og Hoffmann
Duoen Elmøe og Hoffmann er to dygtige og lovende unge musikere. I 2015 blev de kåret til Talent of the Year ved Danish Music Awards. De spiller overvejende ny komponeret musik med rødder i det nordiske og de gør det med overbevisning og dynamik. Deres spillestil lægge sig i fornem forlængelse af de for tiden populære Dreamers' Circus. Elmøe og Hoffmann har endnu ikke opnået samme kultstatus, men kom og hør dem i Rejsestalden, inden de bliver rigtig berømte! 

Elmøe og Hoffman udgøres af:
Emma Kragh-Elmøe - violin.
Villads Hoffmann - guitar og cittern.

Bemærk at koncerten spilles akustisk. Rigtig akustisk, helt uden elektronisk forstærkning. Der er lagt op til en meget intens oplevelse i Rejsestaldens intime atmosfære.

Lyt til Elmøe og Hoffmann og besøg dem på Facebook.    


--- o ---


Det blev en rigtig god koncert! God sangskriver og dygtig musiker.


Koncert med Mikael K. solo

Lørdag den 28. oktober 2017 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 150- kr.

Mikael K.
Mikael K. er en finurlig sangskriver og storyteller. Hans beretninger om levende mennersker, levet liv og skæve eksistenser i udkanterne er evigt aktuelle. Og det er sådan set ligegyldigt om de handler om Dagmar O og hendes frygtelige gerninger i udkanten af Vesterbro i København eller om folkets ven Sputnik fra yderste klit i det nordligste Jylland, hvorfra Mikael for tiden udsender sine fortællinger. Mikael K har modtaget Danmarks Radios P4-pris 2007, Bjørn Afzelius-prisen 2008, Gelsted-Kirk-Scherfig prisen 2011 samt en Danish Music Award-Folk 2012/13 som Årets Sangskriver. Vi kan forvente et nyt album fra Mikael i foråret 2018. Mon ikke vi får et par smagsprøver denne aften i Rejsestalden.
Lyt til Mikael K. og besøg ham på Facebook.


--- o ---


Så gjorde vi det igen! En meget fin og intim koncert med Matilde Falch. Det er tydeligt, at både musikkere og publikum føler sig godt tilpas i Rejsestaldens lokaler.


Koncert med Mathilde Falch Duo

Lørdag den 30. september 2017 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 150- kr.

Mathilde Falch
Mathilde Falchs tredje og anmelderroste album Alle Taler udkom i oktober 2015. Og Mathilde har haft travlt, siden debutalbummet Lad Mig Gå Fri udkom i 2012. Undervejs - på flere større turnéer med sit band, som duo og soloartist - har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler. Samtidig har Mathilde Falch også været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015.
Lyt til Mathilde Falch og besøg hende på Facebook.--- o ---


Koncerten med Benny Holst Trio var en stor succes.

Vi arbejder videre og vender tilbage med nye koncerter snarest mulig.

Koncert med Benny Holst Trio

Torsdag den 13. april 2017 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.


Entre 160- kr.Benny Holst Trio 
Benny Holst har de seneste år udgivet to meget succesfulde og anmelderroste albums: ”Himlen må vente” og ”Sepiadage”. Med dybe rødder i dansk sangtradition leverer Benny den gode historie og må regnes med når kongerækken af danske sangskrivere skal opstilles.
Med sig live har Benny..... 
Martin Andersen 
Med sin elektriske violin i særegen klasse lægger Martin Andersen i høj grad en iørefaldende stil i orkestret. 
Jacob Rathje 
Jacob Rathje er guitarist og sanger. Han hører til den nye generation af roots-musikere. Blues, folk og country er hovedingredienserne i Rathje’s guitarspil.