Afviklede koncerter


Koncert med Juncker Duo

Fredag den 19. oktober 2018 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Juncker
Juncker er en popduo fra Danmark, der blev dannet i 2002 af Jakob Groth Bastiansen og Christian Juncker. Deres debutalbum, Snork City, indeholdt singlen "Mogens og Karen", der blev et gennembrudshit for gruppen. Nu er Juncker ude med sit mest personlige og verdensanskuelige album til dato. Det nye album har titlen GLOBUS NV. Pladen er indspillet i Medley Studiet, Kbh., og produceret af Jakob Groth, som var med i Junckers bands Bloom og Junior samt fast del af Junckers hold på de to første soloalbums.
Juncker er genkendelig – aldrig kedelig. Der er eftertænksomhed og catchy tekster og kompositioner i Junckers sange. Der bliver fest og farver i Rejsestaldens intime lokale!


--- o ---


Tak til Mike Andersen for en flot aften i Rejsestalden!


Koncert med Mike Andersen solo

Fredag den 14. september 2018 kl. 20.00.

Entre 190- kr.

Mike Andersen
Så er der blues! Med pt 20 afviklede koncerter i år på dansk jord, heraf fem udsolgte, og div. sommerfestivaler i DK, byder 2018 desuden på en turné i såvel Norge som i Tyskland og årets koncertvirksomhed sluttes af på hjemmebanen i Aarhus i Voxhall d. 14. december.
Men inden da bliver det den 14. september hos os mellem fjordene det foregår. Her optræder Mike solo og du får mulighed for at komme hel tæt på i Rejsestaldens intime lokale. Det bliver som altid en enestående oplevelse.

Besøg Mike Andersen på  http://mikeandersen.com Her findes bl.a. videoklip.


--- o ---

Fint besøg fra Nashville og Præstø!


Koncert med Anthony da Costa og MC Hansen

Torsdag den 12. juli 2018 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 160- kr.

Anthony da Costa
Det er en stor glæde for Musik mellem Fjordene at kunne præsentere denne amerikanske sanger, guitarist og sangskriver. Da Costa har ved flere lejligheder gæstet Tønder Festival, både som solist med egne sange og som eminent back up musiker for andre kunstnere. Det er ikke for ingenting at han er populær bland publikum der. 
Koncerten her i Rejsestaldens intime lokale afvikles 100% akustisk og Anthony da Costa bakkes op af den danske sanger og guitarist MC Hansen.   


Lyt til Anthony da Costa her og besøg ham på  www.anthonydacosta.com


--- o ---Tak til Basco for en rigtig flot koncert!

Koncert med folk og rootsbandet Basco

Fredag den 25. maj 2018 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 160- kr.


Basco
Med virtuositet, nærvær og pulserende energi tager det prisvindene folk og roots band Basco dig med på en autentisk, musikalsk rejse. De forener på fornemmeste vis skandinavisk, engelsk, keltisk og amerikansk tradition og gør det til deres helt egen, originale lyd med sprøde arrangementer og intensitet i særklasse.

Bascos sublime sceneoptræden har ført dem verden rundt, hvor de har optrådt på de største folk-festivaller og begejstret publikum med deres komplekse variation af musikalske fortællinger, der rummer alt fra medrivende, sveddryppende rytmer til melankolske, betagende sange – fælles for dem alle er, at musikken og fortællingen er i centrum.

De fire musikere, der hver især virtuost repræsenterer deres instrument, smelter sammen til en sjælden enhed og som publikum bliver du båret ind i en verden af rå energi og smuk samklang.

Bandets seneste udgivelse Interesting Times blev ved DMA Folk 2017 tildelt titlen Årets Album!

Basco udgøres af:
Ale Carr: Cittern - netop kåret til Året Musiker ved DMA Folk 2017!
Anders Ringgaard Andersen: Accordion, trombone
Andreas Tophøj: Violin, viola
Hal Parfitt-Murray: Violin, viola, mandolin, lead vocals

Lyt til Basco og besøg dem på  http://www.bascoband.com


--- o ---
Endnu en fantastik koncert for fulde huse. Stor tak til Carl Emil og et super publikum! 

Koncert med Carl Emil Petersen solo

Onsdag den 28. marts 2018 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 225- kr.

Carl Emil Petersen
Carl Emil Petersen debuterede 5. oktober med sit første soloalbum, Natradio. Klassikere som "Frit Land", "Halvnøgen" og "København" har fået et kuld stedsøskende og hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikum skare.

Politikens musikanmelder Kim Skotte gav albummet fem hjerter og skrev blandt andet: "En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk. Ikke noget dårligt sted at befinde sig for en sangskriver, der er lige så ung, som han er gammelklog. En rastløs romantiker med begge ben på jordens gyngende grund."

Dele af albummet er indspillet i Los Angeles sammen med Sune Wagner. Fra albummet kan man blandt andet høre singlerne "Liv før døden" og "Skærgården". 


Lyt til Carl Emil og besøg ham på Facebook.   
--- o ---
Hold da op en masse glade folk der gik hjem fra den koncert...


Dissing & Las spiller Dylan

Fredag den 16. marts 2018 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 160- kr.

Dissing & Las spiller Dylan
Det lyder som en god idé og det er det.

Det startede med en opfordring fra Jazzhus Dexter i Odense i forbindelse med Bob Dylan's 70 års fødselsdag, og det udsolgte Dexter ville have mere. Det kommer der så nu.
De tre vokaler giver Dylan's sange den variation de kræver og trioens sammenspil, som også her er i særklasse, formår at følge dem til dørs. De 19 år og 8 album med og uden Povl er et livsprojekt der stadig blomstrer, men dette frikvarter bliver måske mere end en parantes. For Dissing og Las har Dylan's musik altid været en stor kilde til inspiration, så de takkede straks ja til muligheden for at dykke ned i dette ocean af sange.
I Musik mellem Fjordene glæder vi os til at være værter for disse tre erfarne musikere, der lægger arm ned sidste års Nobelprismodtager.


Dissing & Las udgøres af:
Jonas Dissing - vokal, mundharpe, guitar.
Rasmus Dissing - vokal, keyboard.
Las Nissen - vokal, guitar.

Lyt til Dissing & Las og besøg dem på deres hjemmeside.--- o ---Endnu en fin koncert i Rejsestalden. Husk at Elmøe og Hoffmann kommer med nyt album i april og de kan opleves på Tønder Festival til august.Koncert med Elmøe og Hoffmann


Lørdag den 10. februar 2018 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 120- kr.

Elmøe og Hoffmann
Duoen Elmøe og Hoffmann er to dygtige og lovende unge musikere. I 2015 blev de kåret til Talent of the Year ved Danish Music Awards. De spiller overvejende ny komponeret musik med rødder i det nordiske og de gør det med overbevisning og dynamik. Deres spillestil lægge sig i fornem forlængelse af de for tiden populære Dreamers' Circus. Elmøe og Hoffmann har endnu ikke opnået samme kultstatus, men kom og hør dem i Rejsestalden, inden de bliver rigtig berømte! 

Elmøe og Hoffman udgøres af:
Emma Kragh-Elmøe - violin.
Villads Hoffmann - guitar og cittern.

Bemærk at koncerten spilles akustisk. Rigtig akustisk, helt uden elektronisk forstærkning. Der er lagt op til en meget intens oplevelse i Rejsestaldens intime atmosfære.

Lyt til Elmøe og Hoffmann og besøg dem på Facebook.    


--- o ---


Det blev en rigtig god koncert! God sangskriver og dygtig musiker.


Koncert med Mikael K. solo

Lørdag den 28. oktober 2017 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 150- kr.

Mikael K.
Mikael K. er en finurlig sangskriver og storyteller. Hans beretninger om levende mennersker, levet liv og skæve eksistenser i udkanterne er evigt aktuelle. Og det er sådan set ligegyldigt om de handler om Dagmar O og hendes frygtelige gerninger i udkanten af Vesterbro i København eller om folkets ven Sputnik fra yderste klit i det nordligste Jylland, hvorfra Mikael for tiden udsender sine fortællinger. Mikael K har modtaget Danmarks Radios P4-pris 2007, Bjørn Afzelius-prisen 2008, Gelsted-Kirk-Scherfig prisen 2011 samt en Danish Music Award-Folk 2012/13 som Årets Sangskriver. Vi kan forvente et nyt album fra Mikael i foråret 2018. Mon ikke vi får et par smagsprøver denne aften i Rejsestalden.
Lyt til Mikael K. og besøg ham på Facebook.


--- o ---


Så gjorde vi det igen! En meget fin og intim koncert med Matilde Falch. Det er tydeligt, at både musikkere og publikum føler sig godt tilpas i Rejsestaldens lokaler.


Koncert med Mathilde Falch Duo

Lørdag den 30. september 2017 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 150- kr.

Mathilde Falch
Mathilde Falchs tredje og anmelderroste album Alle Taler udkom i oktober 2015. Og Mathilde har haft travlt, siden debutalbummet Lad Mig Gå Fri udkom i 2012. Undervejs - på flere større turnéer med sit band, som duo og soloartist - har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler. Samtidig har Mathilde Falch også været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015.
Lyt til Mathilde Falch og besøg hende på Facebook.--- o ---


Koncerten med Benny Holst Trio var en stor succes.

Vi arbejder videre og vender tilbage med nye koncerter snarest mulig.

Koncert med Benny Holst Trio

Torsdag den 13. april 2017 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.


Entre 160- kr.Benny Holst Trio 
Benny Holst har de seneste år udgivet to meget succesfulde og anmelderroste albums: ”Himlen må vente” og ”Sepiadage”. Med dybe rødder i dansk sangtradition leverer Benny den gode historie og må regnes med når kongerækken af danske sangskrivere skal opstilles.
Med sig live har Benny..... 
Martin Andersen 
Med sin elektriske violin i særegen klasse lægger Martin Andersen i høj grad en iørefaldende stil i orkestret. 
Jacob Rathje 
Jacob Rathje er guitarist og sanger. Han hører til den nye generation af roots-musikere. Blues, folk og country er hovedingredienserne i Rathje’s guitarspil.Send en kommentar