Kommende koncerter


Koncert med Christian Alvad & Anna Wirsén

Fredag den 27. januar 2023 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 180- kr.


Christian Alvad & Anna Wirsén

Det unikke med konstellationen Alvad-Wirsén er først og fremmest bredden i deres samarbejde. De blander samspil med solonumre i en harmonisk helhed, og med masser af dynamik. Med tankevækkende tekster og humoristiske fortællinger skaber de sammen med publikum en varm og god stemning.

Anna er en sangskriver med nærhed och intensitet i stemme og udtryk. I vedkommende fortolkninger veksler hun mellem lyriske tekster og hverdags-køkkenrealisme. Hendes CD, Vardagsballerina, blev nomineret til årets vise-album af de svenske pladeselskaber.

Christian er anderkendt som en af landets bedste akustiske guitarister. Med rødder i folk, blues og gospel, er hans karakteristiske guitarspil solidt plantet i den nordiske tradition. Flere af hans 12 solo-cder er blevet nomineret til Award ved DMA folk.

Christian Alvad var i en årrække guitarist hos Niels Hausgaard.


Anna Wirsén: Sang og guitarer.

Christian Alvad: Guitarer.


--- o ---
Koncert med Jens Lysdal & Jakob Falgren

Fredag den 24. februar 2023 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 180- kr.


Jens Lysdal & Jakob Falgren

Lysdals musik minder måske mest om det svenske band Bo Kaspers Orkester – på den måde, at musikalske kasser ikke er noget han bekymrer sig om. 

Med sin sjældent store musikalske rygsæk, skifter han frit og ubesværet fra roots til vals og videre til jazz og pop, alt efter hvad teksten og historien nu har det bedst med.
Koncerterne er derfor velartikulerede rejser gennem mange inspirerende musikalske landskaber, med teksterne og historierne som stærkt og relevant  bindemiddel.

Selvom det musikalske niveau er skyhøjt, foregår koncerterne altid i en meget afslappet stemning, fyldt med historier, humor og skæve indfald, og med et nærvær og en intensitet der gør, at ingen går uberørte hjem.

Jens Lysdals udgav i september 2022 albummet Paradis til låns.


Jens Lysdal: Guitar & vokal.

Jakob: Bas & vokal.


--- o ---
Koncert med Mia Guldhammer, Morten Alfred Højrup & Kristian Bugge 

Fredag den 24. marts 2023 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 180- kr.


Mia Guldhammer, Morten Alfred Højrup & Kristian Bugge 

Duoen Mia Guldhammer & Morten Alfred Høirups levende tilgang til – og fornyelse af - den danske sang- og musiktradition har, sammen med deres egne kompositioner og deres tætte samspil med publikum, vakt opmærksomhed ikke bare i Danmark, men også internationalt.

Denne aften har de inviteret en af dansk folkemusiks stærkeste solister, violinist og rigsspillemand Kristian Bugge, med som gæst. Sammen arrangerer de tre musikere danske folkesange for stemmer, guitar, violin og indisk shruti box, krydrer med mundmusik, og med traditionel såvel som nykomponeret instrumentalmusik fra Danmark. Publikum inddrages, de synger med på omkvædene og tager dermed del i at skabe en helt særlig aften.


Mia Guldhammer: Sang, shruti box.

Morten Alfred Høirup: Sang, guitar. 

Kristian Bugge: Violin.


 --- o ---

Koncert med Kris Drever & Boo Hewerdine 

Lørdag den 29. april 2023 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 180- kr.


To af Storbritanniens bedste sangskrivere samarbejder på scenen om en sjælden danmarksturné.

Kris Drever er en skotsk folkesanger, sangskriver, som har vundet adskillige priser.

Boo Hewerdine var forsanger i det engelske kultband, The Bible. Hans efterfølgende solokarriere strækker sig nu over 25 år. Hundredvis af hans sange er blevet coveret af andre kunstnere.

Til koncerterne i denne tour kan publikum forvente nye samarbejdsversioner af sange fra begge kunstnerkataloger og noget helt nyt materiale.


Forsmag på musikken her.


Mere her. --- o ---


Koncert med Twang
Fredag den 12. maj 2023 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 180- kr.


Twang

En koncert med Twang er uforudsigelig. Rummet er fyldt med humor og varme, når de tre musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon. Twangs 

besætning med kontrabas, akustisk guitar, violin og banjo er måske nok 

essensen af den amerikanske folkemusik, men samtidig er trioen kendt for at blande alt fra jazz til hiphop ind i deres lyd. De har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen. 

Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt, at publikum til deres koncerter både får tårer i 

øjenkrogen og griner højlydt med bandet. 

Publikum husker Twang for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når bassisten pludselig finder guitaren frem og banjospilleren griber bassen. 

Med musikalsk overskud, historier og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse.


Thyge van Dassen: Violin & vokal. 

Spencer Gross: Guitar, kontrabas & vokal. 

Peter Banks: Banjo, kontrabas & vokal. --- o ---