Kommende koncerterSommerkoncert
J. Tex & The Volunteers

Fredag den 22. juli 2022 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 180- kr.


Sommerkoncert
Som noget nyt forsøger vi os nu med en koncert midt på sommeren. Det gør vi bl.a. for at give vores mange turister mulighed for at opleve den gode stemning, der altid er tilstede ved vores koncerter i Rejsestalden. Vores trofaste publikum er naturligvis også velkomne! 

J. Tex

J.Tex hører til blandt de bedste repræsentanter indenfor Roots / Americana / Country / Folk - genren i Danmark både med sit guitar-, banjo- og violinspil samt vokal. Hos os i Rejsestalden denne sommer møder han op med sit band The Volunteers, som har eksisteret i over 10 år. Tilsammen har de 6 albums og mange singler bag sig. De har arbejdet både ambitiøst og målrettet med kontinuerlig musikalsk udvikling. J.Tex har en unik stemme, men han er også en forrygende guitarist og mundharpe spiller. Han har stor erfaring fra landevejene i både Danmark, Europa og USA.


Besøg J. Tex' hjemmeside.


Lyt til J. Tex her.--- o ---


Gospelkoncert med Laura A. Kjærgaard 

Fredag den 9. september 2022 kl. 20.00. 

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.


Laura A. Kjærgaard

Laura Arensbak Kjærgaard blev for alvor kendt i Danmark, da hun deltog i DR’s talentshow X-Factor 2008, hvor hun fik en flot 2. plads. Siden har Laura Kjærgaard levet af musikken i ind- og udland, primært med vægt på gospelgenren. Hun er at finde som korleder for Copenhagen Gospel Singers, Amager Gospelkor og New Season. Derudover er hun del af den daglige og musikalske ledelse i gospelkirken The Gospel Fellowship i København.

Laura er en meget vellidt og populær sangerinde og undervise i gospelmiljøet i Danmark og i udlandet, men også som vocal coach, teambuildinginstruktør og foredragsholder.

Hun tryllebinder alle med hendes sangfortolkninger, hendes humor og smukke stemme. Hun er absolut en af Danmarks største gospel-stjerner.

Med sig på klaver denne dag har Laura pianist Kristof Jasik.--- o ---
Koncert med Paul & Peter Banks / HP Lange & Niels Bonefaas

Lørdag den 8. oktober 2022 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 180- kr.

Koncerten er endnu ikke sat til salg.

Paul & Peter Banks

Paul & Peter Banks – far og søn – har spillet sammen i adskillige år med et repertoire bestående af egne sange, amerikansk folk samt enkelte afrikansk inspirerede numre. Paul har i en lille menneskealder været kendt som stilskabende guitarist og sanger og sangskriver med 15 CDer i eget navn og langt over 100 som sideman. Peter er fremragende banjospiller og sanger samt en fin sangskriver. Blandt andet sammen med trioen TWANG er han ved at skabe sig et ry som genrebrydende banjospiller og sangskriver. 


HP Lange & Niels Bonefaas

HP Lange & Niels Bonefaas startede samarbejdet omkring HP Langes album Travelling Man Blues fra 2016. HP har i mere end 30 år været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Niels er noget yngre og er især kendt fra oldtime musikken med mange ophold i USA og optrædener på de store amerikanske oldtime og bluegrass festivals. 


Dobbeltkoncert
Dette arrangement er særligt på den måde Paul & Peter spiller samme som duo. Det samme gør HP & Niels. Endelig får vi også et par numre med alle mand på scenen.
Mens HP Lange og Niels Bonefaas har fokuseret på at fordybe sig i traditionen, har Paul og Peter Banks samlet indtryk fra mange forskellige genrer. En aften med disse fire musikere vil byde på to meget forskellige duoer, men også en kvartet med storswingende musik på banjo, fiddle, guitar og mandolin og flerstemmig sang. 

Dette musikalske samarbejde er nyt, så vi har ikke kunne finde lydklip, der matcher lige dette set-up. Prøv selv at gå på opdagelse, eller kom med åbent sind til koncerten. Det er alle kompetente musikkere, så mon ikke det bliver godt?


--- o ---