Kommende koncerter
Koncert med Sara Grabow Duo

Fredag den 29. oktober 2021 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Sara Grabow Duo
Sangerinde og komponist Sara Grabow præsenterer sange fra sit seneste album To i Rummet. To i Rummet er en opfølger til albummet EneRum fra 2016, hvor Grabow påstod endelig at have “fundet sin egen stemme”. EneRum blev komponeret, spillet og indspillet af Sara Grabow selv, hvorimod To i Rummet inviterer til samarbejder på tværs af tid og rum. Hør bl.a. de nye kompositioner til digte af lyrikere fra Norge -Grabows andet fædreland, hvor naturbeskrivelser, håb og drømme slippes fri.
Martine vil akkompagnere Grabow live med forskellige strengeinstrumenter og kor.

Læs mere om Sara Grabow og albummet To I Rummet på www.saragrabow.dk

OBS!
Koncerten kan på dette tidspunkt afvikles uden nogen form for Corona-restiktioner! 
Musik mellem Fjordene opfordrer på trods af dette kraftigt til at alle deltagere, der ikke er færdigvaccineret, sikre sig med en test inden fremmøde! Ligeledes opfordrer vi til at fastholde de gode hygiejneregler, som vi har lært under pandemien. Der forefindes naturligvis tilgængelig håndsprit i Rejsestalden. Vi sælger max. 50 billetter til denne koncert. Vi glæder os til at se jer igen!

--- o ---

Koncert med Yves Lambert Trio - UDSAT TIL DEN 28/5 2022!

Lørdag den 28. maj 2022 kl. 20.00.

Rejsestalden Hovedgaden 29a 3630 Jægerspris.

Entre 160- kr.

Billetsalget er endnu ikke startet.

Yves Lambert
Yves Lambert er en pioner inden for den fransk/canadiske musik med rødder i Quebec. Han var medstifter af det legendariske folk bigband La Bottine Souriante, der fik taget til at lette på utallige koncertsale Verden over. Nu danner han trio med Tommy Gauthier and Olivier Rondeau. Alle tre er super professionelle musikere, der repræsenterer denne helt specielle musikstil på bedste vis. Trioen præsenterer den traditionelle musik, som den spilles på gaderne og i koncertsale i det fransktalende nordøstlige Canada.
Vi glæder os til at få besøg af disse tre sprællevende musikere i Rejsestaldens intime lokaler, når de til foråret gæster Danmark.

Lyt til Yves Lambert Trio her og bemærk det specielle instrument "bageplade", som betjenes med fødderne, nærmest som step. Det er helt centralt for den traditionelle fransk/canadiske musik.

--- o ---